21jul

4sep

8sep

Konfirmandindskrivning

I uge 39 begynder konfirmandforberedelsen for de unge, der bor i pastoratet, som ønsker at blive konfirmeret i en af pastoratets tre kirker i foråret 2020. De elever, der går i 6. klasse på Gudbjerg eller Gudme skole, vil henover sommeren få et brev med nærmere oplysninger om indskrivningsgudstjenesten, hvis de er døbt og bor inden for pastoratets område.

Hvis man skulle gå på en anden skole end de to skoler i pastoratet, men stadig bor i pastoratet - og have ønske om at blive konfirmeret i enten Gudbjerg, Gudme eller Brudager Kirke i foråret 2020 - skal man blot kontakte sognepræsten. Fra august vil man kunne finde information om indskrivningsgudstjenesten på kirkernes hjemmesider.

Du tilmelder dit barn til konfirmationsforberedelse ved at gå ind på følgende link: https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Her kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Hvis du har problemer med tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkens kordegn Ellen Sørensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller pr. tlf. 2342 8157. Ellen Sørensen træffes fysisk hver tirsdag fra kl. 8-12 på kirkekontoret i Gudme Præstegård.