Kalender

23sep

Høstgudstjeneste
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen
10:00-11:00

26sep

Morgensang
Gudbjerg Kirke
09:00-10:00

30sep

18. s. e. trin.
Lotte Grauslund Boas
11:30-12:30

3okt

Plejehjems- og institutionsgudstjeneste
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen
10:30-11:30

3okt

Menighedsrådsmøde
Graverhuset
17:00-19:00

7okt

19. s. e. trin.
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen
11:30-12:30

10okt

Nørkleklub
Gudbjerg konfirmandstue
10:00-11:00

21okt

21. s. e. trin.
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen
10:00-11:00
Gå til kalenderen

Indbydelse til konfirmandundervisning

indskrivningsgudstjeneste i Gudbjerg Kirke, onsdag d. 19. september kl 19.30.

 

Gudbjerg Præstegård, juni 2018

 

 

Kære konfirmand - og forældre.

 

 

Jeg skriver til dig, da du efter sommerferien skal begynde i syvende klasse. I syvende klasse bliver man normalt konfirmeret, og jeg vil med dette brev gerne invitere dig til at følge kirkens konfirmationsundervisning.

 

Måske er du allerede nu helt sikker på, at du vil konfirmeres – og det er dejligt! – men det kan også være, at du ikke er helt sikker i din sag endnu. Og det er helt okay. Du er meget velkommen alligevel. Med tilbuddet om at følge konfirmationsundervisningen følger der ikke et krav om, at du skal konfirmeres. Du skal se det som et tilbud om at blive klogere på, hvad kristendommen og Den Danske Folkekirke står for, og hvad vi kan bruge evangeliet om Guds søn til.  Jeg vil gøre mit til, at vi skal få det sjovt og hyggeligt sammen!

 

 

Hvis du har lyst til at følge kirkens konfirmationsundervisning, skal du møde op til en indskrivningsgudstjeneste i Gudbjerg Kirke, onsdag d. 19. september kl 19.30. Indskrivningsgudstjenesten er fælles for pastoratet – det vil sige, at du også skal møde op i Gudbjerg Kirke, selvom du skal konfirmeres i Gudme eller Brudager kirke.

 

Jeg ser meget gerne, at du tager dine forældre med. Der vil blive serveret kaffe, sodavand og lidt kage efter gudstjenesten i forsamlingshuset, hvor der bliver lejlighed til at stille spørgsmål, hilse på hinanden og se hvem, der ellers skal gå til konfirmationsundervisningen. Til indskrivningen bedes du medbringe en kopi af din dåbsattest, hvis du har sådan en, og vedlagte skema i udfyldt tilstand.

 

 

Jeg håber, at vi ses! Hvis du – eller dine forældre – har spørgsmål, skal I endelig bare kontakte mig. Mit mobilnummer er 23 39 99 62, og jeg kan fanges på e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

Alt godt

 

 

 

Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen

 

Sognepræst i Gudbjerg-Gudme-Brudager Pastorat

 

 

                            

 

Log på
x
x
x