Kalender

29aug

Morgensang
Gudbjerg Kirke
09:00-10:00

2sep

14. s. e. trin.
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen
10:00-11:00

5sep

Menighedsrådsmøde
Graverhuset
17:00-19:00

12sep

Plejehjems- og institutionsgudstjeneste
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen
10:30-11:30

13sep

Nørkleklub
Gudbjerg konfirmandstue
10:00-11:00

16sep

16. s. e. trin.
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen
11:30-12:30

19sep

Indskrivningsgudstjeneste for konfirmander
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen
19:30-20:30

23sep

Høstgudstjeneste
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen
10:00-11:00
Gå til kalenderen

ÅRETS FÆLLESKONCERT: DR-PIGEKORET KOMMER TIL OURE KIRKE

Fælleskoncerten er d. 8. september - billetter kan erhverves d. 1. juli

ÅRETS FÆLLESKONCERT: DR-PIGEKORET KOMMER TIL OURE KIRKE

 

I mange år har der været tradition for, at menighedsrådene i området er gået sammen om at arrangere en stor fælleskoncert. I år har Oure-Vejstrup-Lundeborg Menighedsråd været tovholder, og de har arrangeret, at DR PigeKoret kommer og giver koncert lørdag d. 8. september 2018 kl. 15.00 i Oure Kirke.

 ET AF VERDENS BEDSTE PIGEKOR

DR PigeKoret består af godt 50 piger i alderen 15-22 år med smukke stemmer og stort musikalsk talent. Pigerne fornyer med entusiasme og kærlighed den danske sangtradition, og korets karismatiske dirigent Phillip Faber går ambitiøst til opgaven.

 

DR PigeKorets chefdirigent Phillip Faber er trods sin unge alder allerede bredt kendt for sin særlige evne til at formidle musik. Både når han sidder ved flyglet, stiller sig på scenen foran DR PigeKoret og når han toner frem på TV-skærmen i klassiske musikprogrammer som DRKs “Vidunderbørn” og “Den klassiske Musikquiz”.

 

En alsidighed, som i gamle dage har været naturlig i både kunsten og videnskaben, men som i dag er blevet erstattet af specialisering både indenfor uddannelse og karriere. Phillip Faber er konservatorieuddannet som både komponist og dirigent, og han har skrevet flere værker specielt til DR PigeKoret.

 

DR PigeKoret er et af Danmarks stærkeste musikalske brands, og er også på internationalt plan med i den musikalske superliga. Det bliver derfor fornemt besøg, vi får i Oure Kirke, og vi glæder os alle meget til denne storslåede oplevelse.

 

 

Koncerten er gratis, men grundet pladshensyn er man nødt til at erhverve sig en billet. Gudbjerg-Gudme-Brudager Pastorat har et antal billetter til rådighed. Billetterne uddeles ligeligt efter ”først-til-mølle-princippet” efter gudstjenesterne d. 1. juli. Denne dag er der gudstjeneste i Gudbjerg Kirke kl. 10.00 og i Gudme Kirke kl. 11.30.

 

Evt. resterende billetter vil efterfølgende kunne erhverves ved henvendelse til kordegn Ellen Sørensen i dennes træffetid i Gudme Præstegård.

 

Log på
x
x
x